Aluat de pizza

Aluat de pizza:
500 g făină, un pahar apă călduţă, un praf de sare, 6 linguri ulei floarea soarelui sau ulei de măsline, drojdie proaspătă sau uscată
(aluatul ajunge pentru tava de la aragaz)
Întinzi pe foaie sos de roşii apoi celelalte ingrediente la alegere, ciuperci, salam, măsline…
Coci 20 minute, adaugi apoi caşcavalul ras, mai laşi 5 minute la cuptor.
Sfat:
Pentru cei mici poţi să faci minipizza şi să-i laşi pe ei să aleagă ingredientele.

Poftă bună!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Aluat de pizza, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 851 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania