Aperitive-Melcişori cu ciuperci şi caşcaval

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Un pachet foi de plăcintă tip aluat franţuzesc
8 ciuperci potrivite
o ceapă, caşcaval dat pe răzătoare-o cană, un ou, sare, piper, pătrunjel sau mărar verde
Preparare:
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Se adaugă şi se călesc şi ciupercile tocate mărunt
Se ia tigaia de pe foc, se lasă să se răcească ceapa apoi se adaugă albuşul de ou, şunca tocată mărunt, caşcavalul şi verdeaţa.
Se potriveşte de piper şi sare.
Se întinde compoziţia pe foia de aluat franţuzesc, se rulează pe lungime, apoi se taie melcişori cam de un deget grosime.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Aperitive-Melcişori cu ciuperci şi caşcaval, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
(Visited 545 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply