Aperitive-Melcişori cu ciuperci şi caşcaval

Ingrediente:
Un pachet foi de plăcintă tip aluat franţuzesc
8 ciuperci potrivite
o ceapă, caşcaval dat pe răzătoare-o cană, un ou, sare, piper, pătrunjel sau mărar verde
Preparare:
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei. Se adaugă şi se călesc şi ciupercile tocate mărunt
Se ia tigaia de pe foc, se lasă să se răcească ceapa apoi se adaugă albuşul de ou, şunca tocată mărunt, caşcavalul şi verdeaţa.
Se potriveşte de piper şi sare.
Se întinde compoziţia pe foia de aluat franţuzesc, se rulează pe lungime, apoi se taie melcişori cam de un deget grosime.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Aperitive-Melcişori cu ciuperci şi caşcaval, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
(Visited 524 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania