Aperitive-Melcişori cu şuncă şi caşcaval

Ingrediente:
Un pachet foi de plăcintă tip aluat franţuzesc
şuncă presată 3-4 felii
o ceapă, caşcaval dat pe răzătoare-o cană, un ou, sare, piper, pătrunjel sau mărar verde
Preparare:
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei.
Se ia tigaia de pe foc, se lasă să se răcească ceapa apoi se adaugă albuşul de ou, şunca tocată mărunt, caşcavalul şi verdeaţa.
Se potriveşte de piper şi sare.
Se întinde compoziţia pe foia de aluat franţuzesc, se rulează pe lungime apoi se taie melcişori cam de un deget grosime.
Se ung cu gălbenuşul de ou şi se coc 15-20 minute în cuptorul preîncălzit.

Sfat:
Dacă rulada e cam moale şi e greu de tăiat se pune pentru câteva minute la congelator pentru a se întări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Aperitive-Melcişori cu şuncă şi caşcaval, 10.0 out of 10 based on 9 ratings
(Visited 847 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania