Ardei în sos cu smântână

1 kg ardei gras, 300 grame roşii, 2-3 cepe potrivite ca mărime, 300 g smântână
2 linguri ulei, 2 linguri făină, sare şi piper
pătrunjel
Preparare:
Ardeii se coc şi se curăţă.
Se toacă ceapa mărunt, se fierbe cu puţină apă şi se adaugă apoi roşiile decojite şi tocate mărunt. Se fierb la foc moderat.
Smântâna se amestecă bine cu făina, se diluează cu puţină apă şi se toarnă peste sosul de roşii împreună cu sarea si uleiul, fierbându-le în clocot 10 minute. Sosul fierbinte se toarnă peste ardeii copţi.
Se serves calzi presăraţi cu pătrunjel verde cu mămăliguţă sau reci cu pâine.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 101 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania