Ardei umpluţi cu ciuperci

10-15 ardei, 200 g ciuperci din conservă, o cană orez,o ceapă, un ou, un dovlecel, doi morcovi, un cartof, sos de roşii, ulei, pătrunjel, sare , piper
smântână
Preparare:
Se pregăteşte umplutura astfel:ceapa se toacă mărunt, morcovul se dă pe răzătoare, dovlecelul se toacă mărunt. Se amestecă toate cu orezul, oul, sosul de roşii şi ciupercile scurse şi tocate mărunt. Se potriveşte de sare, piper. Se adaugă şi pătrunjelul tocat mărunt. Se umplu ardeii, iar capacele se pun din morcovi tăiaţi rondele. Se pun la fiert cu apă cât să îi acopere, sos de roşii şi cartoful curăţat.
După ce s-au fiert ardeii, se pasează cartoful pentru a forma un sos.
Se servesc calzi sau reci cu sos, smântână şi pătrunjel verde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 172 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania