Bomboane Rafaello cu ciocolată albă

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
100 g smântână, 200 g ciocolată albă, 200 g nucă de cocos, 25 g unt
Preparare:
Topeşti untul, adaugi smântâna şi ciocolată. Amesteci până se topeşte ciocolata apoi adaugi nuca de cocos.
Păstrezi un pic din nuca de cocos.
Laşi la rece până se întăreşte uşor, apoi faci biluţe ce se tăvălesc prin nuca de cocos.
Tip:
Puteţi da bilele prin nucă sau alune măcinate sau fistic măcinat dacă vă place .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
(Visited 1.302 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply