Borş rusesc cu sfeclă roşie

Ingrediente:
1 1/2 kg carne de porc cu os, 5 cartofi potriviţi, 2 morcovi, 2 cepe, un ardei gras, varză dulce sau murată tăiat fideluţă(cam 2 pumni), o sfeclă roşie potrivită, sare, piper, verdeaţă, smântână
Preparare:
Fierbi carnea în apă până aceasta se desprinde de pe os.
Ceapa, ardeiul, morcovii, sfecla roşie dată pe răzătoare se călesc într-o tigaie cu puţin ulei.
În zeama cu carne adaugi cartofii cubuleţe şi varză, puţin suc de roşii laşi la fiert cam un sfert de oră. Adaugi apoi legumele călite, potriveşti de sare, piper.
Serveşti cu smântână.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 333 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania