Cartofi cu spanac la cuptor

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Cartofi cu spanac la cuptor
Ingrediente:
un kg cartofi, 500 g spanac congelat, două ouă, un pahar lapte, brânză sărată( sau mozarella, gouda, parmezan), sare, piper, usturoi, pătrunjel verde
Preparare:
Cureți cartofii și-i fierbi.
Lași spanacul la decongelat apoi îl potrivești de sare, piper, usturoi.
După ce sau fiert tai cartofii feliuțe și așezi un strat întro tavă unsă.
Pui spanacul, apoi din nou un start de cartofi.
Cele două ouă le bați cu laptele și le pui peste cartofi.
Presari pătrunjelul verde și brânza rasă.
Lași la cuptor jumătate de oră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 210 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply