Chec cu cafea

Preparare:
4 ouă, 125 unt (o jumătate de pachet), o cană cafea rece, 2 căni zahăr, 2 căni făină, 2 căni nuci măcinate, un pachet praf de copt, un pachet zahăr vanilat, 2-3 linguri cacao.
Preparare:
Albuşul se bate spumă. Gălbenuşurile, untul moale şi celelalte ingrediente se amestecă bine, la sfârşit se adaugă albuşul bătut spumă.
Checul se coace la foc moderat circa o oră în tava unsă şi tapetată cu făină.
Tip:
Se poate coace şi în tava de la aragaz, se ornează apoi prăjitura cu glazura de cacao sau ciocolata şi nucă de cocos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 971 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania