Chiftele de cartofi

Ingrediente
6/7 cartofi mari, un ou, două felii de franzelă albă înmuiată în lapte și bine stoarse, făină albă, sare, piper, ulei pentru prăjit
Preparare
Se curăță și se dau cartofii pe răzătoarea mare. Amesteci cu oul și franzela, făina.
Potrivești de sare si piper și omogenizezi bine compoziția.

Încingi uleiul și prăjești chiftelele pe ambele părți până se rumenesc ușor.
Chiftelele servesc calde cu smântână, tzaziki sau cu brânză rasă deasupra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Chiftele de cartofi, 9.6 out of 10 based on 5 ratings
(Visited 163 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania