Chiftele de cartofi

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente chiftele de cartofi:
6/7 cartofi mari, un ou, două felii de franzelă albă înmuiată în lapte și bine stoarse, făină albă, sare, piper, ulei pentru prăjit
Preparare chiftele de cartofi:
Se curăță și se dau cartofii pe răzătoarea mare. Amesteci cu oul și franzela, făina.
Potrivești de sare si piper și omogenizezi bine compoziția.

Încingi uleiul și prăjești chiftelele pe ambele părți până se rumenesc ușor.
Chiftelele se servesc calde cu smântână, tzaziki sau cu brânză rasă deasupra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Chiftele de cartofi, 9.7 out of 10 based on 7 ratings
(Visited 209 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply