Chiftele de conopida

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente chiftele de conopidă:

o conopidă, 4 cartofi, 100 g pesmet, un ou, un cățel usturoi, sare,piper, o linguriță boia de ardei, o ceapă, pătrunjel verde

Preparare chiftele de conopidă:

Fierbi conopida 15 minute în apă cu sare, la fel și cartofii. Pasezi. Adaugi pesmetul, oul, boiaua de ardei, ceapa tocată mărunt, pătrunjelul tocat mărunt. Potrivești de sare și piper.

Cu lingura faci chiftele pe care le pui la cuptor 25 minute la 180 grade pe hârtie de copt pe care pui un pic de ulei de măsline.

Se servesc ca aperitive sau ca fel principal alături de salată verde sau salată tzatziki.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 65 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply