Chiftele de dovlecei si morcov

Chiftele cu dovlecel si morcov

Ingrediente chiftele de dovlecei și morcov:

2 dovlecei, 3 morcovi, 3 cartofi fierți, 3 ciuperci, o ceapă, 100 g pesmet, pătrunjel verde, 1 linguriță sare, piper, un cățel usturoi, 1 linguriță boia de ardei, un ou

Preparare chiftele de dovlecei și morcov:

Morcovii și dovleceii îi dai pe răzătoarea mare. Cartofii îi pasezi. Ceapa, ciupercile le toci mărunt. Amesteci apoi toate ingredientele, adaugi oul, pesmetul, pătrunjelul verde, potrivești de sare și piper, boia, usturoi.

Din compoziție faci chiftele pe care le coci la cuptor 25 minute 180/200 de grade.

Chiftelele de morcov și dovlecel pot fi servite ca aperitiv pe platouri sau la fel principal cu garnituri de cartofi salată tzatziki, salată verde, sos de usturoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 194 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply