Ciocolată de casă

Ingrediente:
250 ml apă, 800g zahăr, 500 g lapte praf, 100g cacao, un pachet unt
Preparare:
Amesteci zahărul cu 250 ml apă şi pui la fiert la foc mic. Laşi la fiert cam 5-10 minute.
Separat se amestecă laptele praf cu cacao, apoi încorporezi în untul moale (lăsat la temperatura camerei), după care se toarnă siropul dulce şi se amestecă.
Se toarnă într-o tavă plată cu celofan un strat de 2-3 cm, se lasă la întărit apoi se taie cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ciocolată de casă, 4.5 out of 10 based on 2 ratings
(Visited 195 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ciocolată de casă”

  1. timea spune:

    Nu e prea mult zahar??

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania