Ciuperci murate

Ingrediente:
1,5 kg ciuperci (champignon mici, ghebe, etc.),un litru oţet, 2 căni zahăr, 1/2 l apă, 6 căţei usturoi, boabe de piper, muştar, foi de dafin.
Mirodeniile le fierbi cu apa, zahărul şi oţetul la foc mic cam 5-10 minute.
Adaugi ciupercile spălate şi le laşi cam 5 minute în soluţie.
Le scoţi şi le aranjezi în borcane, apoi adaugi zeama fierbinte peste ele.
Închizi borcanele bine, apoi le păstrezi în beci sau pivniţă.
Sunt gustoase la diverse salate grase, pizza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 2.139 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania