Ciupercute umplute la cuptor

ciupercute umplute

Ingrediente ciupercuțe umplute:

4 cartofi fierți întregi, 500 g ciuperci, sare, piper, un cățel usturoi, pătrunjel verde, un ou

Preparare ciupercuțe umplute la cuptor:

Cureți ciupercile, iar codițele lor le toci mărunt. Cartofii îi pasezi și amesteci cu ciupercile astfel tăiate mărunt. Potrivești de sare, piper, adaugi pătrunjel tăiat mărunt și oul.

În pălăriile ciupercilor pui câte 2-3 picături ulei de măsline, apoi cu o lingură pui din compoziție.

Le dai la cuptor pentru 20-25 minute.

Se servesc ca aperitive sau ca fel principal alături de garnituri de cartofi și sos tzatziki, salată verde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 131 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply