Conopidă cu ciuperci la cuptor

Ingrediente:
o conopidă, 250 g ciuperci, 150 g caşcaval ras, 2 ouă, 100 g unt(aproape jumătate de pachet), 1 1/2 pahar lapte, făină
Preparare:
Conopida se rupe bucheţele şi se fierbe în apă cu sare.
Din 50 g unt, făină, lapte se face un sos alb Bechamel.
Într-o tavă unsă cu unt se aranjează conopida, ciupercile călite în unt, caşcaval ras, sosul alb amestecat cu cele două ouă şi sare.
Se introduce la cuptor şi se lasă până se rumeneşte uşor.
Cu 5 minute înainte de a o scoate de la cuptor se mai presară caşcaval ras.
Se serveşte cu pătrunjel sau mărar verde tocat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 185 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania