Conopidă cu ciuperci la cuptor

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
o conopidă, 250 g ciuperci, 150 g caşcaval ras, 2 ouă, 100 g unt(aproape jumătate de pachet), 1 1/2 pahar lapte, făină
Preparare:
Conopida se rupe bucheţele şi se fierbe în apă cu sare.
Din 50 g unt, făină, lapte se face un sos alb Bechamel.
Într-o tavă unsă cu unt se aranjează conopida, ciupercile călite în unt, caşcaval ras, sosul alb amestecat cu cele două ouă şi sare.
Se introduce la cuptor şi se lasă până se rumeneşte uşor.
Cu 5 minute înainte de a o scoate de la cuptor se mai presară caşcaval ras.
Se serveşte cu pătrunjel sau mărar verde tocat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 185 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply