Cornuleţe de post

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

250 g făină, 200 g zahăr, 250 g margarină, o linguriţă praf de copt, un praf de sare

Umplutura: gem mai gros, miez de nucă măcinat,esenţă de rom, zahăr pudră pentru ornat
Preparare:
Din ingrediente se face un aluat. Se întinde o foaie, se taie triunghiuri ce vor fi umplute cu gem amestecat cu nuca măcinată şi esenţă de rom, apoi se rulează de la capătul lat spre cel ascuţit.
Se coc cornuleţele circa 25 minute, apoi se scot şi se trec încă fierbinţi prin zahărul pudră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 651 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply