Cozonac german Stollen cu branza

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
500 g făină, 200 g unt, 200 g zahăr, un pliculeț praf de copt, 2 ouă, 250 g brânză de vaci, 200 g mandel măcinate, 100 g portocale confiate, 100 g coajă de lămâie confiată, 250 g stafide, un praf de sare, 50 g zahăr pudră pentru presărat

Preparare:
Frămânți untul cu zahărul. Adaugi brânza, cele 2 ouă, făina amestecată cu praf de copt, apoi fructele confiate.
Formezi un cozonac pe care îl coci, în tava de la aragaz pe hârtie de copt sau în formă de cozonac, în cuptorul încălzit la 180 grade o oră.
Presari apoi zahăr pudră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Cozonac german Stollen cu branza, 9.9 out of 10 based on 8 ratings
(Visited 139 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply