Crema caramel cu zahăr ars

2 pahare zahăr, 250 g margarină (sau unt), 4 ouă, un pahar miez de nucă, zahăr vanilat
Preparare:
Un pahar cu zahăr se caramelizează, se adaugă apoi margarina, când se topeşte se ia vasul de pe foc. Cele 4 ouă se bat cu restul de zahăr, se adaugă nucile mărunţite.
Se amestecă cele două compoziţii şi se pune din nou crema la fiert la foc mic amestecând continuu până se îngroaşă.
Crema poate fi folosită pentru torturi, foi de napolitană, prăjituri foi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Crema caramel cu zahăr ars, 9.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 2.316 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania