Cremă caramel pentru foi napolitană

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
400 g zahăr, 4 ouă, un pachet unt, 250 g nuci sau alune măcinate
Preparare:
Se caramelizează 200 g zahăr, se adaugă restul de zahăr amestecat bine cu cele 4 ouă.
Amesteci continuu la foc mic crema obţinută apoi adaugi nucile.
Lași crema să se răcească un pic și cât mai e călduță adaugi untul.
Cu această cremă umpli 7 foi/pachet de 200 g.
Le laşi la frăgezit, apoi le tai în romburi sau cuburi.
Faci o glazură de ciocolată după preferinţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Cremă caramel pentru foi napolitană, 6.5 out of 10 based on 10 ratings
(Visited 11.867 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Cremă caramel pentru foi napolitană”

  1. olivia spune:

    exceptional.sunt interesata

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (3 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 2 votes)
  2. mariana spune:

    sunt cam multe ouo dar….merita

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  3. gospodina spune:

    Pregatita de sarbatori cand din albusuri mai faci un chec, etc prajitura nu e costisitoare.
    Cred ca merita incercata si cu 4-5 oua, dar intregi, nu doar galbenusurile.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply