Cremă caramel pentru foi napolitană

Ingrediente:
400 g zahăr, 4 ouă, un pachet unt, 250 g nuci sau alune măcinate
Preparare:
Se caramelizează 200 g zahăr, se adaugă restul de zahăr amestecat bine cu cele 4 ouă.
Amesteci continuu la foc mic crema obţinută apoi adaugi nucile.
Lași crema să se răcească un pic și cât mai e călduță adaugi untul.
Cu această cremă umpli 7 foi/pachet de 200 g.
Le laşi la frăgezit, apoi le tai în romburi sau cuburi.
Faci o glazură de ciocolată după preferinţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cremă caramel pentru foi napolitană, 5.6 out of 10 based on 8 ratings
(Visited 11.513 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Cremă caramel pentru foi napolitană”

  1. olivia spune:

    exceptional.sunt interesata

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (3 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 2 votes)
  2. mariana spune:

    sunt cam multe ouo dar….merita

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  3. gospodina spune:

    Pregatita de sarbatori cand din albusuri mai faci un chec, etc prajitura nu e costisitoare.
    Cred ca merita incercata si cu 4-5 oua, dar intregi, nu doar galbenusurile.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania