Prăjitură foi napolitană cu biscuiți

Ingrediente:
Pentru 3 foi mari de napolitană:
un pachet de unt, 150 g zahăr, 12 linguri apă, 200 g ciocolată, 100 g nuci sau alune măcinate, un pahar praf de biscuite (biscuiţi măcinaţi)
Preparare:
Untul şi ciocolată le topeşti, adaugi zahărul şi apa şi le fierbi un pic până se topeşte zahărul.
Adaugi alunele măcinate, romul, praful de biscuite.
Se umplu foile (poţi să le tai în două dacă doreşti prăjitura mai „înaltă”), se pune o greutate pe ele şi se lasă la pătruns.
În tava de la aragaz le tai cubuleţe sau romburi, apoi poţi pune peste ele o glazură de cacao sau ciocolată topită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Prăjitură foi napolitană cu biscuiți, 7.4 out of 10 based on 12 ratings
(Visited 18.431 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Prăjitură foi napolitană cu biscuiți”

  1. carmen spune:

    o sa incerc si eu a facut cineva si mia placut

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania