Cremă pentru foi de napolitană cu miere de albine

Ingrediente:
300 g zahăr, 300 g nuci măcinate (eu folosesc și alune măcinate,le găsesc mai ușor în comerț), un pachet unt sau margarină 250 g, 2 linguri cacao, 300 g miere de albine, un pachețel zahăr vanilat.
Preparare:
Se fierb zahărul, mierea, nucile cam 15 minute la foc mic și amestecând mereu.
Se lasă crema să se răcească un pic, apoi se adaugă untul (înfingi o furculiță în pachetul de unt și amesteci în cremă. Dacă crema e caldă, untul se încorporează fără a se topi).
Se umplu foile de napolitană cu crema obținută.
Se pune o greutate pe ele şi a doua zi se taie rombuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Cremă pentru foi de napolitană cu miere de albine, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 3.172 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania