Cremă pentru foi de napolitană cu miere de albine

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
300 g zahăr, 300 g nuci măcinate (eu folosesc și alune măcinate,le găsesc mai ușor în comerț), un pachet unt sau margarină 250 g, 2 linguri cacao, 300 g miere de albine, un pachețel zahăr vanilat.
Preparare:
Se fierb zahărul, mierea, nucile cam 15 minute la foc mic și amestecând mereu.
Se lasă crema să se răcească un pic, apoi se adaugă untul (înfingi o furculiță în pachetul de unt și amesteci în cremă. Dacă crema e caldă, untul se încorporează fără a se topi).
Se umplu foile de napolitană cu crema obținută.
Se pune o greutate pe ele şi a doua zi se taie rombuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Cremă pentru foi de napolitană cu miere de albine, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
(Visited 3.424 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply