Crema pentru prăjitura Cremșnit

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
1 litru de lapte, 6 ouă, 250 g zahăr, 4 linguri cu vârf făină
Preparare:
Zahărul (din care oprești câteva linguri) se amestecă bine cu o cană de lapte, cele 6 gălbenușuri și făina.
Restul de lapte se pune la fiert și se adaugă rântașul obținut treptat și amestecând continuu.
Se lasă câteva minute să fiarbă la foc mic până se îngroașă.
Se lasă la răcit.
Cele 6 albușuri se bat spumă cu câteva linguri de zahăr și se adaugă la crema caldă.
Cu această cremă se umplu foile de cremșnit și se lasă pe a doua zi.
Pentru foi:
două foi aluat franțuzesc din comerț.
Le înțepi cu furculița din loc în loc și le coci separat în cuptorul încălzit până se rumenesc ușor.
Le umpli cu cremă și le lași pe a doua zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Crema pentru prăjitura Cremșnit, 10.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 2.131 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply