Cum preparăm şniţelele de vinete?

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

De ce trebuie să lăsăm vinetele proaspete cu sare?
Înainte de a prepara şniţele sau musaca de vinete, le tăiem feliuţe, le dăm cu sare şi le lăsăm cam 30 minute.
Sarea va extrage apa şi o substanţă amară, un alcaloid – solanin.
Spălăm şi ştergem feliuţele cu hârtie de bucătărie, apoi le preparăm după cum dorim.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cum preparăm şniţelele de vinete?, 2.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 773 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply