Cum repari o supa sau ciorba prea sarata

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Cum repari o supă sau ciorbă prea sărată

Dacă în supă sau ciorbă aţi pus cam multă sare adăugaţi un cartof şi lăsaţi-l să fiarbă. Va absorbi surplusul de sare. Cartoful îl puteţi lăsa în supă sau folosi pentru o salată mică.
Este valabil sfatul şi pentru alte mâncăruri, iar în funcţie de timpul de fierbere punem cartofi întregi sau îi tăiem cubuleţe.
O altă metodă: Punem oţet şi zahăr în proporţii egale, câte puţin până se neutralizează surplusul de sare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 237 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply