Dovlecei la cuptor

Ingrediente:
3 căni dovlecel dat pe răzătoare, o cană făină, 3 ouă, o linguriță praf de copt,un sfert cană ulei, o ceapă tocată, o cană cașcaval ras și câteva linguri extra pentru deasupra, sare, piper, pătrunjel verde sau mărar (în funcție de preferințe).

Preparare:
Amesteci dovlecelul cu ceapa tocată, cele 3 ouă bătute, făina, uleiul, pătrunjelul tocat mărunt și cașcavalul ras.
Potrivești de sare și piper după gust.
Pui amestecul într-o tavă la cuptor cam jumătate de oră până se rumenește ușor.
Presari cașcavalul și mai lași 5 minute la cuptor.
Se potrivește cu salată verde cu morcovi și piure de cartofi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 149 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Dovlecei la cuptor”

  1. Doc spune:

    Suna destul de bine, ma gandesc si eu sa fac

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania