Dovlecei umpluţi cu brânză

Dovlecei umpluţi cu brânză
Ingrediente:
4 dovlecei, 250 g brânză telemea, 200 ml smântână, unt, 2 ouă, mărar, piper
Preparare:
Dovleceii se fierb, se taie apoi în jumătăţi şi li se îndepărează mijlocul.
Brânza se amestecă cu ou, mărar, piper şi 1-2 linguri de smântână.
Se umplu dovleceii şi se lasă la cuptor în tava unsă cu unt până se rumenesc.
Se servesc fierbinţi presăraţi cu mărar verde şi smântână.
Sunt delicioşi! Se poate folosi şi caşcaval în loc de brânză telemea pentru cine doreşte. Atenţie însă la câtă sare punem (când îi facem cu brânză telemea)!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 189 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania