Foi de napolitană cu cremă rahat

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Crema: 400 g rahat, 125 g unt(jumătate de pachet), o lămâie.
Topeşti rahatul la foc moale cu câteva linguri de apă. Iei crema de pe foc.
Adaugi untul, coaja şi zeama de la lămâie. Freci bine crema şi dai la rece.

Ungi foile de napolitană cu această cremă, pui o greutate pe ele pentru a se presa bine şi le tai a doua zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (16 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 8 votes)
Foi de napolitană cu cremă rahat, 8.5 out of 10 based on 16 ratings
(Visited 6.958 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Foi de napolitană cu cremă rahat”

  1. liliana spune:

    Rahatul nu trebuie dat prin masina de tocat? Am Mai citit alte retete cu aceasta prajitura.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply