Foi de napolitană cu cremă rahat

Crema: 400 g rahat, 125 g unt(jumătate de pachet), o lămâie.
Topeşti rahatul la foc moale cu câteva linguri de apă. Iei crema de pe foc.
Adaugi untul, coaja şi zeama de la lămâie. Freci bine crema şi dai la rece.

Ungi foile de napolitană cu această cremă, pui o greutate pe ele pentru a se presa bine şi le tai a doua zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (13 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Foi de napolitană cu cremă rahat, 8.2 out of 10 based on 13 ratings
(Visited 6.637 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Foi de napolitană cu cremă rahat”

  1. liliana spune:

    Rahatul nu trebuie dat prin masina de tocat? Am Mai citit alte retete cu aceasta prajitura.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania