Foi de post cu suc de roșii

Ingrediente:
Pentru 3 foi: 12 linguri suc de roşii, 12 linguri ulei, 12 linguri zahăr, un pachețel praf de copt, făină cât cuprinde
Cremă:
un pachet margarină, 4 linguri făină, o cană cu apă, esență de rom, 3 pachețele zahăr vanilat, zahăr 10 linguri.
Preparare:
Se amestecă toate ingredientele, se face un aluat tare din care se întind 3 foi ce se coc pe fundul tăvii de la aragaz.
Crema de post:
Amesteci întro crăticioară zahărul cu făina apoi adaugi apa și amesteci pentru a nu se face cocoloașe.
Pui la foc mic și amesteci până devine o cremă sticloasă.
Adaugi mirodeniile și lași să se răcească.
Când mai e un pic caldă adaugi margarina și amesteci pentru a se încorpora.
Umpli foile și le lași pe a doua zi.
Sfat:
Poți adăuga în cremă câteva linguri de gem, nuci sau alune măcinate etc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Foi de post cu suc de roșii, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
(Visited 563 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Foi de post cu suc de roșii”

  1. ami spune:

    am incercat-o dar foile se intind greu, se rup

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. gospodina spune:

    Credeam ca doar la mine Ami, pentru ca nu sunt asa de priceputa.:)O singura data le-am facut, dar sunt asa de gustoase ca merita efortul:).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania