Foi de post cu suc de roșii

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente:
Pentru 3 foi: 12 linguri suc de roşii, 12 linguri ulei, 12 linguri zahăr, un pachețel praf de copt, făină cât cuprinde
Cremă:
un pachet margarină, 4 linguri făină, o cană cu apă, esență de rom, 3 pachețele zahăr vanilat, zahăr 10 linguri.
Preparare:
Se amestecă toate ingredientele, se face un aluat tare din care se întind 3 foi ce se coc pe fundul tăvii de la aragaz.
Crema de post:
Amesteci întro crăticioară zahărul cu făina apoi adaugi apa și amesteci pentru a nu se face cocoloașe.
Pui la foc mic și amesteci până devine o cremă sticloasă.
Adaugi mirodeniile și lași să se răcească.
Când mai e un pic caldă adaugi margarina și amesteci pentru a se încorpora.
Umpli foile și le lași pe a doua zi.
Sfat:
Poți adăuga în cremă câteva linguri de gem, nuci sau alune măcinate etc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Foi de post cu suc de roșii, 8.2 out of 10 based on 5 ratings
(Visited 565 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Foi de post cu suc de roșii”

  1. ami spune:

    am incercat-o dar foile se intind greu, se rup

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. gospodina spune:

    Credeam ca doar la mine Ami, pentru ca nu sunt asa de priceputa.:)O singura data le-am facut, dar sunt asa de gustoase ca merita efortul:).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply