Foietaj cu bostan

Ingrediente:
o cană de zahăr, o cană pesmet, circa 1 kg bostan dat pe răzătoare, 2 ouă, 2 foi aluat franțuzesc, scorțișoară, zahăr pudră.
Preparare:
Amesteci bostanul cu zahăr, pesmet, cele două ouă și scorțișoară.
În tava de la aragaz întinzi o foaie de aluat, presari umplutura apoi pui a doua foaie lipindu-le între ele. Cu o furculiță înțepi în câteva locuri foaia de aluat.
Se coace 40 minute la cuptorul preîncălzit.
Se pudrează cu zahăr pudră și scorțișoară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
(Visited 410 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania