Foietaj cu spanac şi brânză telemea

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Foietaj cu spanac şi brânză telemea
Ingrediente:
foietaj tip aluat franţuzesc, 200 g spanac congelat, 100 g brânză telemea, câteva linguri smântână
Preparare:
Aluatul franţuzesc îl tai în pătrate.
Spanacul decongelat îl amesteci bine cu brânza telemea şi smântâna.
Pui cu lingura crema în mijlocul pătratului, apoi aduci colţurile spre mijloc ca la un plic.
Le coci până se rumenesc uşor.
Le serveşti calde sau reci cu lapte sau sana.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 2.614 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply