Fursecuri cu nucă

Ingrediente:
Pentru aluat:o jumătate pachet unt, 150 g zahăr, 2 ouă, zahăr vanilat, o lingură rasă praf de copt, 300 g făină
Pentru cremă:
200 g zahăr, un pachet unt, 4 linguri gem de fructe, 4 linguri apă, 400 g nuci sau alune măcinate
Pentru glazură: 200 g ciocolată
Faci aluatul, întinzi o foaie pentru tava de la aragaz, unsă şi tapetată cu făină.
Întinzi gemul pe foaie.
Untul îl topeşti, adaugi zahărul, cele 4 linguri apă, nucile. Crema obţinută o întinzi peste gem.
Coci la foc potrivit 25 minute până se rumeneşte uşor.
Le tai calde după cum doreşti romburi, triunghiuri, pătrate apoi le scufunzi la capete în glazură de ciocolată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Fursecuri cu nucă, 7.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 557 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania