Ingrediente:
Pentru aluat:o jumătate pachet unt, 150 g zahăr, 2 ouă, zahăr vanilat, o lingură rasă praf de copt, 300 g făină
Pentru cremă:
200 g zahăr, un pachet unt, 4 linguri gem de fructe, 4 linguri apă, 400 g nuci sau alune măcinate
Pentru glazură: 200 g ciocolată
Faci aluatul, întinzi o foaie pentru tava de la aragaz, unsă şi tapetată cu făină.
Întinzi gemul pe foaie.
Untul îl topeşti, adaugi zahărul, cele 4 linguri apă, nucile. Crema obţinută o întinzi peste gem.
Coci la foc potrivit 25 minute până se rumeneşte uşor.
Le tai calde după cum doreşti romburi, triunghiuri, pătrate apoi le scufunzi la capete în glazură de ciocolată.
Fursecuri cu nucă
Posted by gospodina on noiembrie 29th, 2011
(Visited 565 times, 1 visits today)