Fussili cu ciuperci

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente fussili cu ciuperci:
600 g ciuperci, 400 g fussili (paste făinoase sub formă de spirală), o legătură ceapă verde (în lipsă o ceapă potrivită), usturoi, 50 g parmezan ras, piper, sare, pătrunjel verde, un pahar vin alb
Preparare fussili ciuperci:
Căleşti ceapa şi ciupercile tăiate mărunt în ulei.
Adaugi vinul, usturoiul şi laşi la foc mic câteva minute.
Pastele le fierbi separat, scurgi bine apoi le amesteci cu ciupercile şi sosul obţinut.
Se servesc calde cu parmezan ras şi pătrunjel verde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 151 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply