Fussili cu ciuperci

Ingrediente:
600 g ciuperci, 400 g fussili (paste făinoase sub formă de spirală), o legătură ceapă verde (în lipsă o ceapă potrivită), usturoi, 50 g parmezan ras, piper, sare, pătrunjel verde, un pahar vin alb
Preparare:
Căleşti ceapa şi ciupercile tăiate mărunt în ulei.
Adaugi vinul, usturoiul şi laşi la foc mic câteva minute.
Pastele le fierbi separat, scurgi bine apoi le amesteci cu ciupercile şi sosul obţinut.
Se servesc calde cu parmezan ras şi pătrunjel verde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 140 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania