Cartofi taranesti in coaja

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente pentru cartofi taranesti:

cartofi fierţi în coajă şi ulei.
Preparare cartofi taranesti:

Cartofii fierţi în coajă fără ai curăța îi tai în cubuleţe şi îi prăjeşti în ulei într-o cratiţă astfel încât uleiul să-i acopere( dacă ai friteuză e bine) până se rumenesc uşor. Îi scoți pe o farfurie tapetată cu hârtie de bucătărie pentru a absoarbe uleiul.
Cartofii astfel preparați aduc cu cei țărănești cu deosebirea că nu se mai decojesc.

Cartofii țărănești astfel preparați sunt delicioşi cu Tsatziki, mujdei de usturoi, sos de iaurt cu usturoi, salată verde sau  garnitură lângă o friptură.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cartofi taranesti in coaja, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 213 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply