Gogoşi dospite

Gogoşi dospite
un iaurt (150 g), unt (cam două degete), două ouă, o ceaşcă lapte călduţ, drojdie, 500 g făină, 2-3 linguri zahăr, un praf de sare, zahăr vanilatarome după preferinţe-esenţă de rom sau vanilie, coaja rasă de lămâie
Preparare:
Untul şi drojdia le dizolvi în laptele călduţ, apoi amesteci toate ingredientele până obţii o cremă groasă.
O laşi la crescut cam o oră.
Iei cu lingura aluat şi-l prăjeşti în ulei încins.
Pudrezi gogoşile din belşug cu zahăr pudră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gogoşi dospite , 7.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 1.177 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania