Inele

Inele
Ingrediente:
un pachet de unt, 2 ouă, o lămâie, făină cât cuprinde
Preparare:
Se frământă un aluat din unt , 2 gălbenuşuri, coaja rasă de la lămâie. Se lasă o jumătate de oră la rece.
Se întinde o foaie şi se decupează cercuri şi inele.
Se ung cu albuşul de la ouă, se dau prin nucă de cocos şi se coc 8-10 minute la cuptorul încălzit înainte.
Se umplu apoi cu cremă de vanilie, cremă de nuci sau se ung cu un gem mai gros şi se lipesc perechi.
Tip:
o parte din cocă se amestecă cu 1-2 linguri cacao şi se obţine un aluat contrastant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 126 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania