Îngheţată cu ciocolată

Ingrediente:
4 ouă, 150 g ciocolată, 100 g zahăr, 500 g smântână
Se topeşte 100 g ciocolată pe baie de aburi.
Cele 4 gălbenuşuri, zahărul şi 2-3 linguri smântână se amestecă pe baie de aburi până se îngroaşă(atenţie nu trebuie să fiarbă crema). Se amestecă şi ciocolata topită, apoi smântâna.
Se pune la rece. Cele 50 g ciocolată se dau pe răzătoare şi se adaugă la sfârşit, când îngheţata este aproape gata.
Se serveşte în cupe cu fructe proaspete, nuci sau un sos de ciocolată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 371 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania