Înghețată de post cu mango (sorbe)

Ingrediente:
200 ml apă, 100 g zahăr, 3 fructe de mango, o lămâie.
Fierbi zahărul cu apa până se dizolvă și lași la rece.
Cureți mango (tai fructul în două, scoți sâmburele apoi cu o linguriță scobești pulpa frucutului) și pulpa fructului o pasezi bine, adaugi la siropul de zahăr și zeama de la lămâie.
Lași la congelator și amesteci pentru omogenizare din când în când.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Înghețată de post cu mango (sorbe), 5.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 317 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania