Îngheţată de vanilie

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

1/2 l lapte, 2 gălbenuşuri, 65 g zahăr, un pacheţel zahăr vanilat, esenţă vanilie, 2-3 linguri făină
Se fierbe laptele(avem grijă să oprim pentru rentaşul de făină) pe foc până se topeşte zahărul. Făina se  amestecă bine cu laptele oprit să nu se facă cocoloaşe, apoi se  adaugă amestecând continuu  în laptele fierbinte. Se fierbe până se îngroaşă compoziţia. Gălbenuşurile se bat bine şi se adaugă  amestecând în compoziţia fierbinte. Se lasă la  congelator, amestecând din când în când pentru omogenizare. Se serveşte în cupe cu fructe proaspete, frişcă, ciocolată rasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 281 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply