Negresă de post

negresa post copii
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

negresa postIngrediente:

un pahar și jumătate de apă, un pahar și jumătate de zahăr, un pahar ulei, trei pahare făină, 3-4 linguri cacao, un pacheţel praf de copt, esenţă rom, zahăr vanilat, un pahar nucă măcinată.
Pentru tava de la aragaz mai mare se ia o cană ca unitate de măsură.
Preparare:
Amesteci apa cu zahărul și cacao pentru a se dizolva. Adaugi uleiul și făina amestecând să nu se facă cocoloașe.
Adaugi mirodeniile. Obţii un aluat ca de chec.
Se coace în tava unsă cu ulei la foc moderat *180 grade cuptorul electric* circa 30 minute (testul cu scobitoarea), pentru ambele variante cuptorul preîncălzit înainte.
Se presară cu zahăr pudră.
Tip:
Pentru copii : o glazură de cacao şi bombonele colorate sau fulgi de cocos, nucă măcinată va deveni ‘prăjitura minune’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Negresă de post, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 2.022 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply