Negresă de post

negresa post copii

negresa postIngrediente:

un pahar și jumătate de apă, un pahar și jumătate de zahăr, un pahar ulei, trei pahare făină, 3-4 linguri cacao, un pacheţel praf de copt, esenţă rom, zahăr vanilat, un pahar nucă măcinată.
Pentru tava de la aragaz mai mare se ia o cană ca unitate de măsură.
Preparare:
Amesteci apa cu zahărul și cacao pentru a se dizolva. Adaugi uleiul și făina amestecând să nu se facă cocoloașe.
Adaugi mirodeniile. Obţii un aluat ca de chec.
Se coace în tava unsă cu ulei la foc moderat *180 grade cuptorul electric* circa 30 minute (testul cu scobitoarea), pentru ambele variante cuptorul preîncălzit înainte.
Se presară cu zahăr pudră.
Tip:
Pentru copii : o glazură de cacao şi bombonele colorate sau fulgi de cocos, nucă măcinată va deveni ‘prăjitura minune’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Negresă de post, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
(Visited 2.018 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania