Negresă

Ingrediente:
250 g unt,
250 g zahăr,
200 g făină,
6 ouă,
200 g ciocolată,
250 g nuci măcinate,
1 linguriţă praf de copt
Preparare:
Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă untul topit (atenţie să nu fiarbă), ciocolata topită şi nucile. Se încorporează şi făina.
Se pune aluatul în tava de la aragaz unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc potrivit (200 grade cuptor încălzit înainte pentru cuptorul electric) circa 30-35 minute.
Se ornează prăjitura după preferinţe sau se pudrează cu cacao. Se taie apoi cubuleţe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 593 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania