Nuci sau faguri albe umplute cu cremă de cacao şi nucă

Ingrediente:
250 g margarină(unt) sau o cană untură, 50 g zahăr, 2 ouă, 75 g miez de nucă, 500 g făină,un pachețel praf de copt
Crema:
250 g margarină(unt), 200 g zahăr, 200 g miez de nucă măcinat, 3 linguri cacao, o sticluță esență de rom
Preparare:
Din ingrediente se frământă un aluat din care se vor modela biluţe mici.
Biluţele se pun în forma de copt nuci, se presează bine pe toată suprafaţa formei pentru a se obţine jumătăţi de nuci şi se coc.
Nucile se vor umple cu crema preparată astfel:
margarina sau untul lăsat înainte la temperatura camerei se freacă cu zahărul, apoi se adaugă nuca şi esenţa de rom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Nuci sau faguri albe umplute cu cremă de cacao şi nucă, 9.5 out of 10 based on 4 ratings
(Visited 2.201 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania