Omleta spaniolă (Tortilla)

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente omleta tortilla:
750 g cartofi, o ceapă, 2 ardei graşi, 4 ouă, 250 ml ulei de măsline, sare, piper, mărar sau patrunjel verde
Preparare omleta tortilla:
Se taie cartofii cubuleţe şi se prăjesc în ulei. Se adaugă ceapa şi se căleşte, deasemenea şi ardeii tăiaţi mărunt.
Se bat ouăle, se condimentează cu sare, piper, apoi se amestecă cu legumele călite. Într-o tigaie se pun 3 linguri ulei şi se adaugă amestecul. Se lasă la foc mic câteva minute. Se pune apoi o farfurie întinsă peste tigaie şi se răstoarnă omleta.
În tigaie se pune din nou ulei şi omleta cu partea nefăcută. Se mai lasă câteva minute.
Se presară mărar şi se taie precum pizza.
Omleta spaniolă tortilla se poate servi atât caldă cât şi rece, cu salată verde, salată de roșii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Omleta spaniolă (Tortilla), 10.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 298 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply