Orez cu dovlecei

Ingrediente orez cu dovlecei:
o cană orez, un praz, frunze de ţelină, un dovlecel, sare, piper, sos de roşii, pătrunjel verde
Preparare orez cu dovlecei:
Se fierbe orezul cu apă.
Separat se căleşte prazul, se adaugă dovlecelul şi frunzele de ţelină tăiate cubuleţe. Se lasă câteva minute la călit.
Se adaugă apă sau supă de legume cât să le acopere şi se mai lasă pe foc câteva minute.
Se potriveşte de sare, piper.
Se adaugă sosul de roşii şi orezul, pătrunjelul verde.
Se mai lasă câteva minute pe foc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 218 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply