Ornatul torturilor cu fructe și gelatină

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ne plac torturile şi prăjiturile ornate cu fructe proaspete.
Dar cum facem să arate bine fructele şi nu negre şi oxidate chiar şi după câteva ore de la decorare?
Bananele şi kiwi le tăiem rondele subţiri.
Decorăm tortul după preferinţă (exemplu: frişca, rondelele de fructe sub forma unei flori).
Pregătim gelatina. Întindem pe fructe un strat subţire cât e gelatina caldă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 1.340 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply