Papanaşi cu brânză

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

250 g brânză de vaci, 3-4 linguri de griş, 2 ouă, 2 linguri unt şi o lingură pesmet
Preparare:
Se amestecă brânza cu cele două ouă, grişul şi un praf de sare.
Din compoziţia obţinută se ia cu lingura, se fac găluşte ce se fierb la foc mic în apă cu sare cam 10 minute.
Se scot şi fierbinţi se dau prin pesmetul prăjit cu unt.
Se servesc calzi cu smântână şi pudraţi din belşug cu zahăr pudră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
(Visited 249 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply