Pateu de ficat pasăre

Pateu de ficat
Ingrediente:
500 g ficat de pasăre, o ceapă, 100 g unt, sare, piper, ulei, jumătate pahar cu lapte


Preparare:

Tai ceapa mărunt și o călești în ulei. Adaugi ficatul și-l prăjești. Adaugi laptele și mai lași câteva minute pe foc. Pasezi la robot. Adaugi apoi untul. Potrivești de sare, piper.

Tip:
O altă variantă: poți căli o dată cu ceapa 3 ciuperci tocate mărunt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Pateu de ficat pasăre, 2.0 out of 10 based on 1 rating
(Visited 130 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania