Plăcintă cu ceapă

Plăcintă cu ceapă:
Pentru blat:un iaurt 150-200 g, o jumătate kg făină, un ou, un pacheţel praf de copt, 8 linguri lapte, 8 linguri ulei.
Pentru compoziţie cremă: 8 cepe, 300 g şuncă presată, 300 g caşcaval ras(emmentaler, gouda, etc), 3 ouă, 3 degete unt, sare, piper după gust, un iaurt 200g, 200 g smântână(un creme frache).
Din ingredientele pentru blat faci un aluat, îl întinzi cu plăcintarul şi-l pui în tava mare de la aragaz unsă cu ulei.
Toci ceapa solzişori, o căleşti în unt. O iei de pe foc, o laşi un pic să se răcească. Adaugi apoi şunca cubuleţe, caşcavalul ras, cele 3 ouă, iaurtul, smântâna, potriveşti de sare, piper.
Pui în tavă peste foaie. Dai la cuptor 30-40 minute până se rumeneşte uşor.
E delicioasă!
Sfat:în loc de şuncă presată poţi folosi salam, şuncă afumată

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Plăcintă cu ceapă, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
(Visited 281 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania