Plăcintă cu spanac

1 kg spanac verde, ceapă verde, mărar şi pătrunjel, ulei, sare, piper, aluat de plăcintă

Spanacul se fierbe în apă cu sare, se lasă la scurs, se toacă mărunt.
Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei, se adaugă spanacul, pătrunjelul şi mărarul. Se potriveşte de sare şi piper.
Se pregăteşte aluatul de plăcintă.
Se întinde o foaie ce se umple cu pasta de spanac. Se rulează şi se aşează în tava unsă cu ulei. Se continuă până se termină compoziţia.
Se poate folosi şi varianta cu întins o foaie în tavă apoi compoziţie şi din nou o foaie. Eu prefer întotdeauna prima varianta pentru că are un aspect mai plăcut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
(Visited 500 times, 1 visits today)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Smarty Web Director SEO Romania