Plăcinte-reţetă de bază

Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0

Ingrediente aluat plăcintă:

2 ouă, 2 căni lapte cald, o jumătate cană ulei, un praf de sare, drojdie cât o nucă, 2-3 linguri zahăr, zahăr vanilat, coajă rasă de la o lămâie, făină cât cuprinde.
Preparare aluat plăcintă:
Se dizolvă drojdia într-o ceşcuţă cu două linguri lapte cald, o lingură zahăr. Se adaugă o lingură făină şi se lasă 30 minute acoperită până se dublează cantitatea.
În vasul cu făină se face o adâncitură, se pune drojdia crescută, uleiul, praful de sare, laptele cald, ouăle. Se frământă din nou şi se lasă la crescut 30 minute(tot acoperit şi la loc cald).
Se întind apoi foi care se umplu cu brânză, smântână, mere rase, bostan ras, gem cu nucă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Plăcinte-reţetă de bază, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
(Visited 312 times, 1 visits today)
Distribuie dacă îți place
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Yummly
Yummly
0
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply